transport naar FinlandBent u op zoek naar een goed transportbedrijf die uw goederen op een snelle en veilige manier kan vervoeren naar verschillende Europese landen? Dan bent u zeker aan het juiste adres bij Freight Frame! Bekijk snel de website en lees verschillende informatie over Transport in finland.

Freight Frame verzorgt dagelijkse transporten tussen Benelux (Nederland, België, Luxemburg) en Finland. Hiernaast hebben zij zich de afgelopen jaren erg verbreed en doen nu ook transport naar Scandinavië en de Baltische Staten. De cross dock locaties van transport in Finland maken de doorvoer tussen west naar zuid goed mogelijk. U kunt bij Freight Frame terecht voor zowel full truckloads als groupagezendingen. Al vanaf 1 pallet is het de moeite waard om Freight Frame in te schakelen.

Onderdeel van Nabuurs Groep

Freight Frame transport in Finland is een onderdeel van de Nabuurs Groep. De Nabuurs Groep heeft meer dan 1100 medewerkers en meer dan 110 miljoen euro omzet. Hierdoor behoren ze tot de 25 grootste logistieke dienstverleners van Nederland. Uw producten zijn veilig bij dit bedrijf. Zo zijn zij bijvoorbeeld ISO en HACCP gecertificeerd, zijn zij in het bezit van een Lean & Green STAR en heeft ook nog eens een Graydon certificering voor financieel gezond bedrijf. Door dit allemaal kunnen zij hun klanten kwaliteit, duurzaamheid en financiële gezondheid waarborgen van de organisatie.

Contact

heeft u vragen of wilt u advies over transport in Finland? Dan kunt u gemakkelijk het contactformulier invullen of neem telefonisch contact op door te bellen naar 088 622 8868.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *