Zoekt u de ideale partner voor het beheren, ontwikkelen of overnemen van parkeerlocaties? Dan bent u bij ParkKing aan het juiste adres! Het is daarom ook echt een aanrader om de website te bekijken.

 Vastgoedrendement

ParkKing heeft jarenlange ervaring op het gebied van parkeerlocaties. Hierdoor lukt het ParkKing om parkeerlocaties rendabel en daarbij zeer interessant voor investeerders te maken. Daarnaast heeft het werken met ParkKing het voordeel dat het niet om een A1-parkeerlocatie hoeft te gaan om rendabel te zijn. Zij zien hierin dan ook een mooie uitdaging waar ParkKing zijn kracht bewijst. ParkKing is dus echt een aanrader voor het beheren, ontwikkelen of overnemen van parkeerlocaties.

Parkeerlocaties zakelijk

 

Parkeren in Amsterdam of Den Haag

Op dit moment heeft ParkKing in tien steden parkeergarages in eigen beheer. Met parkeerlocaties in onder andere Amsterdam, Den Haag en Rotterdam een portefeuille waar ze best trots op mogen zijn. In Amsterdam hebben ze zelfs vijf parkeergarages in beheer.

Afgelopen weekend heb ik zelf het gemak van de parkeerlocaties mogen ervaren van ParkKing in Amsterdam, locatie Middenweg. Het is een mooie locatie en tevens is het de 1e twee uur gratis parkeren. Bij vragen zijn ze ook goed bereikbaar via mail en telefoon.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *