stromer-st2Bij Dikkenberg Tweewieler hebben ze de aller beste e-bike ter wereld, de Stromer ST5.  Door de prachtige uitvoering, krachtige motor en goede verlichting is dit de beste keuze iedereen.

Wat maakt de Stromer ST5 zo goed?

De accu van de ST5 zorgt voor 180 kilometer probleemloos rijden.  Door de krachtige motor kan je makkelijk tot wel 45 km/u behalen. Ook hoef je absoluut zelf geen moeite te doen wanneer je een berg wilt opfietsen, buiten adem aankomen is verleden tijd. De Stromer ST5 komt met de nieuwste technieken. De batterij wordt automatisch uitgeworpen wanneer je die aanraakt, je kan de slot eraf halen met Bluetooth en er zit een locatievoorziening op.

Doordat je kan zien waar je Stromer ST5 bevindt waar je ook bent en maken dieven geen schijn van kans meer. Daarnaast kan je de motor uitzetten via een afstand, zo kunnen ze er niet meer op fietsen. Buiten al die techniek is er ook uitstekend over het design nagedacht van de ST5.

Wilt u graag meer weten of zelfs zien? Op de website vind je alle Stromer fietsen en informatie over de design fietsen. Langskomen mag natuurlijk ook in de winkel Dikkenberg Tweewielers in Herveld.

 

Categorieën: fiets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *